

Sponge cake mix. Perfect for the 3 ScrapCooking® layer cake moulds (ref. 1900).
Sponge cake mix. Perfect for the 3 ScrapCooking® layer cake moulds (ref. 1900).
Ingredients: sugar, starch (wheat), flour (wheat), emulsifiers: E472b,E477, E471, E481, raising agents: E450i, E500ii; whey powder, soya flour, thickening agent: E412; salt, glucose sugar, stabiliser: E450iii, flavouring, colouring: E160a. May contain traces of nuts, gluten, eggs, milk, sesame seeds, lupin, soy. Average nutritional values per 100 g / Energy values: 1621 kJ – 384 kcal / fats: 4.4 g - of which saturated fatty acids: 3.5 g / carbohydrates: 84.4 g - of which sugars: 50.8 g / fibre: 0 g / protein: 2 g / salt: 1.8 g. Net weight: 350 g.
Storage: store away from light in a cool, dry place.
Bonjour,
Merci pour ce commentaire.
La préparation a été conçue pour être utilisée avec le trio de moules.
Si vous remplissez les moules correctement, à savoir à demi chacun des 3 moules, vous aurez suffisamment de pâte.
Merci et très belle journée à vous.
Charline, service clients web.
Cette préparation donne un bon résultat, la génoise est très bonne, et permet un gain de temps non négligeable à la préparation d’une nude cake MAIS la quantité contenue dans un sachet est bien loin d’être suffisante pour remplir les 3 moules pièce montée contrairement à ce qui est promis…il faut prévoir (au moins) 2 sachet de préparation pour réaliser les 3 molly cake.